Speciális üzletág

Speciális megoldások 

Az SCI-Hálózat Zrt. speciális üzletága több, mint tíz éves múltra tekint vissza, mely során számottevő tapasztalatot sikerült felhalmoznunk kettős felhasználású, titkosszolgálati és biztonságtechnikai eszközök és szoftverek kereskedelmében.

Kereskedelmi partnereink között szerepel többek között Magyarország összes rendvédelmi szerve, akikkel az együttműködést gördülékenyebbé teszi, hogy számos kollégánk rendelkezik rendvédelmi, titkosszolgálati múlttal.

Az utóbbi két évben a kereskedelmi tevékenységen túl rendelkezünk saját fejlesztésű titkosszolgálati eszközökkel, amelyek egyedi ötletek alapján kerültek megvalósításra. Ezek az eszközök teljesen saját ötleteken alapulnak és hazai fejlesztésűek mind szoftveres, mind hardveres szinten

Vezető gyártók és egyedi megoldások!

A világ számos részéről állunk disztribútori kapcsolatban gyártókkal, ezáltal ügyfeleink igényeit a legjobb minőségű, legújabb, és legnagyobb biztonságban üzemelő eszközökkel elégítjük ki.

A magyarországi disztribúciónkban található termékek és szolgáltatások mellett számos egyedi fejlesztésű hardware és software megoldással is rendelkezünk. Ezek többek között információszerzés, mobil kommunikáció és a brandvédelem területén nyújtanak segítséget partnereink részére.

Nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi igények kielégítésére, minden termékünk kapcsán nyitottak vagyunk az egyedi fejlesztések megvalósítására is.

Partnerhálózat

Kapcsolatban állunk számos magyar céggel, akiknek termékei, saját gyártású, fejlesztésű eszközei haszosak a rendvédelmi munkában az információk megszerzésére, vagy azok védelmére.

Célkitűzésünk, hogy a magyar ötletek hazai bázison megvalósításra kerüljenek és hozzájáruljunk, hogy ebben az ipari szegmensben is megjelenhessen, markáns pozíciót foglalhasson el Magyarország a nemzetközi piacon.

Akkreditált partner!

Az SCI-Hálózat Zrt.  a fenti feladatok ellátásához szükséges ISO, valamint a titkosszolgálati eszközök kereskedelméhez, fejlesztéséhez és gyártásához szükséges engedélyekkel és kompetenciákkal is rendelkezik. Jogosult nemzeti minősített adatok legmagasabb szintű kezelésére. A speciális üzletág minden kollégája rendelkezik nemzetbiztonsági ellenőrzéssel.

A Saját fejlesztésű, titkosszolgálati eszközeink kapcsán kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

A titkosszolgálati eszközökön túl vannak saját és kooperációban fejlesztett eszközeink is, amik polgári felhasználásra is alkalmasak:

Audio Jammer Box

Brandvédelem

Audio Jammer Box

Vannak olyan beszélgetések, amik jobb, ha csak az emlékeinkben élnek tovább, és nincs nyomuk.

Ezen beszélgetések alkalmával – annak érdekében, hogy az ott elhangzó információk ne szivárogjanak ki – magas fokú védelem biztosítása válik szükségessé. A védelem egyik módja az, ha a mobil (illetve elektronikai) eszközöket a tárgyalás helyszínén kívül hagyjuk, ám ezeket az eszközöket gazdáik sokszor nem szívesen engedik ki saját felügyeletük alól.

Fenti problémára ad tökéletes megoldást az Audio Jammer Box, ami egy átlátszó, hangszigetelt, és az esetleg mégis bejutó hangfoszlányok felvételét és megértését lehetetlenné tévő hanggenerátorral ellátott plexi doboz, amely elengedhetetlen tartozéka az érzékeny beszélgetések színtereinek, például vezetői irodáknak, tárgyalóknak.

Az erre a célra egyedileg fejlesztett hanggenerátor:

  • A lejátszott hang megakadályozza, hogy az esetleg a dobozba bejutó hangfoszlányok hallhatók, értelmezhetőek legyenek egy mobileszköz vagy más elektronikus eszköz (pl. kocsikulcsba, garázskapu nyitóba rejtett, vagy annak álcázott lehallgató berendezés) által készített felvételen.
  • A lejátszott hang 6 különböző hangsávból áll, melyen véletlenszerűen generált (több nyelv mintáiból generált) beszéd hallható.
  • A lejátszott hang véletlenszerűségét a hanggenerátoronként egyedi kódsorozat, valamint az indításonként újra generált véletlen minta garantálja. Így rögzítés esetén a felvett beszélgetés egy teljesen véletlenszerű „zaj” között vész el, ami ugyan beszélgetésnek hangzik, hangtisztító berendezésekkel és algoritmusokkal mégsem távolítható el, így az eredeti beszélgetés kinyerése lehetetlenné válik.

A speciális tervezésű doboz:

  • Átlátszó plexi anyag, ami látni engedi az elhelyezett eszközöket, és a doboz tartalmát is.
  • Dupla falú kialakítása csak minimálisan enged át hangokat.
  • A telefonok vagy tabletek elhelyezésére külön-külön tárolóhelyek szolgálnak az eszközök védelme érdekében.
  • A doboz a telefonok részére egy-egy rf jel blokkoló tasakot tartalmaz, amely megakadályoz bárminemű jeltovábbítást, valamint lehetetlenné teszi a videórögzítést.

A véletlenszerű hanggenerátor és a plexi doboz párosa, az Audio Jammer Box tehát tökéletes védelmet nyújt a mobileszköz tulajdonos tudtával vagy tudtán kívül az eszközre telepített és bekapcsolt hang- vagy képrögzítő és továbbító alkalmazások használata ellen.

Brandvédelem

Számos megoldással rendelkezünk annak érdekében, hogy Megrendelőnk védve legyen olyan rosszindulatú támadások, kampányok ellen (például adathalász támadás), melyek a felépített brand lerombolását, ennek következtében a jelenlegi és potenciális ügyfelek bizalmának elvesztését okozhatják.

Google hirdetésként megjelenő adathalász oldalak elleni védekezés

A szolgáltatás célja az, hogy felkutasson minden olyan adathalász oldalt, ami a Google keresőoldalán, mint Megrendelőnk hirdetése jelenik meg, és az ő nevében adatokat kér be a felhasználótól, azaz adathalász tevékenységet folytat. Találat esetén elindítjuk az oldal megszűntetéséhez szükséges folyamatokat.

Domainfigyelés

Megfigyeljük az újonnan bejegyzett domain-eket, és jelzést küldünk, amennyiben egy új regisztráció mögött feltételezhető, hogy a későbbiekben rossz szándékkal (pl. adathalász oldal üzemeltetésére) akarják felhasználni. A gyanús domain-eken elérhető tartalom vizsgálata után, amennyiben be is bizonyosodik az illegális tevékenység szándéka (pl. lemásolt kinézet), elindítjuk az oldal megszűntetéséhez szükséges folyamatokat.

Hamis közösségi média fiókok felderítése

Folyamatosan vizsgáljuk az ismertebb média platformokon (Facebook, Instagram, LinkedIn, stb.) felbukkanó új regisztrációkat, és kiszűrjük a valószínűsíthetően rossz szándékkal létrehozott, lemásolt fiókokat. Figyelemfelkeltő lehet, ha egy új fiók neve megegyezik, vagy hasonlít Megrendelőnk vállalatának, termékének, vagy vezetőinek nevével. A vizsgálat kiterjeszthető magas beosztású személyekhez tartozó fiókok másolására is, ilyenkor természetesen nem csak a név, hanem a felhasznált médiatartalom összevetése is megtörténik.

Alkalmazásfigyelés

Megrendelőnkkel közösen meghatározott nevek alapján folyamatos kereséseket végzünk a különböző alkalmazásokat listázó áruházakban (App Store, Google Play), és egyező találat esetén riasztást küldünk.

Darkwebfigyelés

Egyedi szoftverfejlesztésünkkel képesek vagyunk a darkweben fellelhető tartalmak felkutatására, egyes cégekhez köthető adatok (emailcímek, felhasználó nevek, egyedi azonosítók) megjelenése esetén riasztás generálására, ezáltal a legrövidebb időn belül tudomást szerzünk a megjelenő tartalmakról. A megoldásunk lépéselőnyt jelent a gyorsasága, skálázhatósága és egyedi igények mentén történő továbbfejlesztése mentén.

Korlátozott Hozzáférésű Fejlesztéseink

Hozzáférési igényét kérjük jutassa el kapcsolattartójának.