Hálózati megoldások

Konvergens vállalati hálózatok

A konvergens vállalati hálózatok olyan hálózati infrastruktúrák, amelyek különböző kommunikációs technológiák (például hang, adat, videó) integrációját egyetlen hálózati infrastruktúrában valósítják meg. Ez az infrastruktúra gyakran virtuális és rugalmas, és többféle kommunikációs platformot támogat.

Hatékonyabb kommunikáció

A dolgozók könnyebben kommunikálnak egymással és az ügyfelekkel, mivel az összes kommunikációs csatorna egyetlen hálózatban található.

Rugalmasság

Az ilyen hálózatok rugalmasak és skálázhatók, így könnyen bővíthető hálózatokat eredményeznek, amikor a vállalati igények növekednek.

Hatékonyabb adatkezelés:

Az összes adat és kommunikáció egyetlen hálózaton keresztül történik, amely lehetővé teszi az adatok hatékonyabb kezelését és csökkenti a hibalehetőségeket.

Költséghatékonyság

Egységesítik a kommunikációs infrastruktúrát, ami lehetővé teszi a költségek csökkentését és az erőforrások hatékonyabb felhasználását.

SD Wan megoldások

Az SCI-Network Natív IP, MPLS és SD-WAN technológiákkal is sok tapasztalattal rendelkezik. Az SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) megoldások nagyon népszerűek, mert intelligens algoritmusokat használ, hogy automatikusan és dinamikusan irányítsa a hálózati forgalmat a legmegfelelőbb útvonalon.

Rugalmasság

Az SD-WAN gyorsan reagál a változó hálózati igényekre, lehetővé teszi, hogy az üzemeltetők könnyen hozzáadjanak új hálózati eszközöket vagy változtassanak az útvonalakon, így egyszerűbb és hatékonyabb hálózatkezelést biztosít.

Biztonság

Az SD-WAN megoldások különböző biztonsági funkciókat kínálnak, például tűzfalakat, VPN-t és hasonlókat, amelyek segítenek megvédeni az üzleti adatokat a külső fenyegetésekkel szemben. Az üzemeltetők egyszerűen konfigurálják és ellenőrizhetik a biztonsági funkciókat.

Költséghatékonyság

A legmegfelelőbb útvonalak használata és automatikus, gyors váltás olcsóbb hálózati lehetőségekre csökkenti a költségeket. Az üzemeltetők könnyen követhetik a hálózati forgalmat és az útvonalakat, így optimalizálva a hálózatot és minimalizálva a költségeket.

Hálózatbiztonsági megoldások

A határvédelmi megoldások olyan biztonsági rendszerek, amelyek védelmet nyújtanak a hálózatokon belüli és kívüli támadásokkal szemben.  Határvédelmi és belső szegmentációs megoldásokat leggyakrabban különböző NGFW és IPS megoldásokkal nyújtunk,  legyen szó hátárvédelmi, vagy adatközponti megoldásról, a vállalat székhelyén, távoli irodában, ipari környezetben, vagy akár a publikus felhőben.

Külső támadások

Lehetővé teszik a hálózatok védelmét a külső támadásokkal szemben, például a hackerek által indított támadásokkal. Ilyenek a DDOS és Phising és a célirányos adatlopási kisérletek.

Belső fenyegetések

A hálózat védelme kiterjed a belső fenyegetésekkel szemben is, például a jogosulatlan belépésekkel, a rosszindulatú programokkal, a vírusokkal és a malware-ekkel szemben.

Hálózatfelügyelet

A hálózatok folyamatos felügyelete megoldja, az események és a támadások naplózását, amely segíti a hálózat biztonság fenntartását és a biztonsági incidensek kezelését.

DevNet és automatizáció

A DevNet automatizáció olyan fejlesztési és automatizálási megoldásokat jelent, amelyeket a Cisco DevNet platform kínál. A DevNet automatizáció segítségével az alkalmazásfejlesztést egyszerűbbé és hatékonyabbá tehetjük valamint a felhőalapú szolgáltatások kezelését és konfigurálását is könnyíthetjük. Szolgáltatásainkban megtalálhatók az egyedi automatizációs és szkirptelési eszközök és megoldások az operatív munkafázisok támogatásához.

Automatizálás

Az automatizált folyamatok gyorsabbak, hatékonyabbak és kisebb a hibalehetőség, így időt és pénzt takaríthatnak meg.

Hálózatkezelés

A hálózati eszközök és alkalmazások programozható interfészeinek (API-k) felhasználásával az informatikai szakemberek az eszközök és alkalmazások konfigurációját és kezelését automatizálhatják

Alkalmazásfejlesztés

Az API-k használatával az alkalmazásokat könnyebben integrálhatják a hálózati eszközökkel és alkalmazásokkal, így lehetővé téve a hálózat és az alkalmazások egyszerűbb és hatékonyabb kezelését.

Felhőalapú szolgáltatások

Az API-k segítségével programozhatóak a felhőalapú szolgáltatások, így a felhőalapú infrastruktúra hatékonyabban és rugalmasabban kezelhető

Kollaborációs megoldások

A csoportmunka támogatása kulcsfontosságú az eredményes projektvégrehajtáshoz. A megfelelő kommunikációs és projektmenedzsment eszközök biztosítása, a feladatok egyenlő elosztása és a határidők kezelése, valamint a közös megbeszélések rendszeres megtartása mind hozzájárulnak a hatékony csoportmunkához.

IP telefon rendszerek

Cisco Unified Communication megoldásával

Rich Media

chat, video konferencia, file megosztás: Cisco Webex és Microsoft Teams termékeivel

Webex

Amennyiben nem csupán gépünkről szeretnénk konferenciázni a Cisco gazdag Webex végponti eszköz kínálata akár MS Teams integrációs lehetőséggel is segíti a munkát.

Dolgozzunk együtt!