Rólunk

Rólunk

Az SCI-Hálózat Zrt. több mint 25 éve stabil, tőkeerős szereplője a magyarországi információ-technológiai iparágnak. Tanácsadást, IT megoldások és szolgáltatások szállítását és integrációját, valamint egyedi, testreszabott, innovatív fejlesztéseket kínálunk partnereinknek.

Portfoliónk a vezetékes és vezeték nélküli rendszertervezési és kapcsolódó szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszereken és az IT infrastruktúrán (gépterem, vezetékes és vezeték nélküli hálózat, szerver- és tárolórendszerek, virtualizáció, SCADA védelem) keresztül az IT biztonsági megoldásokig terjed.

Privát infrastruktúrán és publikus felhő platformon egyaránt képesek vagyunk megoldásokat nyújtani, így támogatva akár egy HIBRID IT rendszer létrehozását.
Cégünk az informatikai és távközlési piacon eltöltött hosszú idő alatt számos referenciaértékű megoldást hozott létre és folyamatosan szakmai támogatást nyújt a napi üzemeltetésükhöz. A nagyvállalati szféra kiszolgálása mellett egyre nagyobb súllyal szerepel a kis- és középvállalatok informatikai, valamint távközlési rendszereinek kialakítása.
Az SCI-Hálózat Zrt. kiberbiztonsági, védelmi környezetet teremthet vállalata méretétől, iparágától függetlenül, fokozva digitális értékeinek és kapcsolódó erőforrásainak biztonságát.

KÜLDETÉSÜNK

Sikeres, társadalmilag is felelős, emberközpontú informatikai vállalatcsoportként szakmai felkészültségünkkel nagymértékben hozzájárulhassunk Magyarország digitalizációs stratégiájához, biztonságához és egyben garanciát jelentsünk az ügyfeleink mindennapi működéséhez. Korszerű, megbízható, költséghatékony műszaki megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink részére, mindezt fenntartható módon, a 21. század követelményeinek és elvárásainak megfelelően.

Hisszük, hogy hosszú távú együttműködés és siker kulcsa, ha olyan értékeket – minőségi termékeket, szolgáltatásokat – hozunk létre, amelyek biztosítják ügyfeleink maximális elégedettségét.

STRATÉGIÁNK

Vállalati stratégiánk célirányos, jövőbe mutató és nyíltan képviselt elvárásai, valamint ennek elérése és megtartása érdekében a munkavállalóinknak biztosított hosszútávú szakmai fejlődési célkitűzések és lehetőségek garantálják az SCI-Hálózat Zrt folyamatosan fejlődő, megújuló, jövőbe mutató és naprakész szakmai kompetenciáját az informatika széles spektrumában.

Értékeink 

 • Működési költségekre fókuszáló és műszaki biztonságot növelő hatékony megoldások.
 • Ipari innováció és infrastruktúra képviselet az IoT-ra épülő megoldásokban.
 • Felelős, átlátható és fenntartható működés.
 • Minőség orientált működés, amely megfelel az ISO 9001, ISO 14001 valamint az ISO 27001 szabvány, és a GDPR előírásainak.
 • Iparági evangelizáció –Ügyfeleink folyamatosan értesüljenek a legújabb technológiákról és megoldásokról.
 • Szakmai fórumokkal, szervezetekkel, oktatási intézményekkel való szakmai együttműködés - a társadalmi szerepvállalás erősítésért.
 • Rendszeresen szervezett szakmai találkozók, oktatások Ügyfeleink számára.
 • Kipróbált, megbízható, minőségi megoldások - Szimulációs környezetben tartott bemutatók és konzultációk rendezése gyártói vagy saját laborunkban, igény esetén partnereink telephelyén.
 • Komplex kiberbiztonsági szolgáltatások és naprakész elérhető civil technológiai szolgáltatások nyújtása.
 • Cégünk rendelkezik a speciális haditechnikai berendezések és rendszerek beszerzéséhez és értékesítéséhez szükséges, jogszabályokban előírt engedélyekkel.
 • Gyártó és beszállítói partnereinkkel együtt azon dolgozunk, hogy az Informatikai iparág ellátási láncát a becsületesség, az átláthatóság és a magas műszaki sztenderdek jellemezzék.

KIEMELT MÍNŐSÍTÉSEINK

Különös gondot fordítunk tevékenységünk minőségére, amit stabil ügyfélkörünk valamint a meglévő és folyamatosan megújított ISO 9001 (általános ügymenet), ISO 14001 (környezettudatos munkavégzés) és ISO 27001 (informatikai biztonság) minősítéseink is tükröznek.

SCI ISO