Karrier

Nyitott pozícióink

Magyarország egyik vezető informatikai vállalataként hiszünk abban, hogy a technológia előnyeit és a benne rejlő lehetőségeket mindenki számára elérhetővé kell tenni. Az SCI-Network tevékenységét a fenntarthatóság jegyében alakítja, világszínvonalú technológiák alkalmazásával törekszik a lehető leghatékonyabb működésre és arra, hogy megoldásai mindig a legkiválóbbak legyenek. Hisszük, hogy a legértékesebb erőforrásunk az emberi erőforrásunk, ezért figyelmet szentelünk egymásra és segítjük egymást a hétköznapokban is.

Hálózati rendszermérnök

Hálózati rendszermérnök

Hálózati mérnök gerinchálózati és adatközponti területre. Releváns vizsga: Cisco CCNP és vagy Juniper JNCIS vagy JNCIP minősítés következő területekről: Enterprise, Data Center, Service Provider.

Érdekel
1500 1000 SCI Network
Hálózatbiztonsági rendszermérnök
hálózatbiztonsági mérnök

Hálózatbiztonsági rendszermérnök

Hálózati mérnök hálózatbiztonsági területre. Elvárás a magabiztos CheckPoint tűzfalas tapasztalat, valamint nyitottság egyéb tűzfal gyártók megoldásai felé.

Érdekel
1500 1000 SCI Network

Amennyiben nyitott pozícióink között nem talált Önnek megfelelőt de szeretne velünk dolgozni
kérjük írjon a job@scinetwork.hu-ra! 

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez.