Karrier

Nyitott pozícióink

Magyarország egyik vezető informatikai vállalataként hiszünk abban, hogy a technológia előnyeit és a benne rejlő lehetőségeket mindenki számára elérhetővé kell tenni. Az SCI-Network tevékenységét a fenntarthatóság jegyében alakítja, világszínvonalú technológiák alkalmazásával törekszik a lehető leghatékonyabb működésre és arra, hogy megoldásai mindig a legkiválóbbak legyenek. Hisszük, hogy a legértékesebb erőforrásunk az emberi erőforrásunk, ezért figyelmet szentelünk egymásra és segítjük egymást a hétköznapokban is.

Hálózati rendszermérnök

Hálózati rendszermérnök

Hálózati mérnök gerinchálózati és adatközponti területre. Releváns vizsga: Cisco CCNP és vagy Juniper JNCIS vagy JNCIP minősítés következő területekről: Enterprise, Data Center, Service Provider.

Érdekel
1500 1000 SCI Network
IT Sales Manager

IT Sales Manager

Telekommunikáció és informatikával foglalkozó budapesti cég a megnövekedett piaci igények és portfolióbővülés miatt az alábbi pozícióba keresünk új kollégát: IT Sales Manager pozicióba.

Érdekel
612 408 SCI Network
Ügyfélszolgálatos
Ügyfélszolgálatos

Ügyfélszolgálatos

Dinamikusan fejlődő, telekommunikációval és informatikával foglalkozó budapesti középvállalat fiatalos lendületes csapatában keres új kollégát Ügyfélszolgálatos munkakörbe

Érdekel
612 408 SCI Network

Amennyiben nyitott pozícióink között nem talált Önnek megfelelőt de szeretne velünk dolgozni
kérjük írjon a job@scinetwork.hu-ra!