Infrastruktúra megoldások

Klasszikus vezetékes IT infrastruktúra

Kül- és beltéri üvegszálas és sodrott érpáras hálózatok tervezése, telepítése, minősítő mérése és üzemeltetése. Kábelezési nyomvonalak, tálcák, csatornák, csövezések szerelése. Kábelezési csomópontok, rack szekrények, aknák gyenge- és erősáramú kiépítése. Közvetlen gyártói kapcsolatok és oktatások; több, mint 20 év releváns szakmai tapasztalat; korszerű, kalibrált optikai és strukturált hálózati mérő és minősítő műszerpark; optikai szálhegesztő műszerpark.

Stabilitás

A kábelek védelme nehezebben törhető meg, mint a vezeték nélküli hálózatok védelme és működésükben is sokkal nehezebb zavart okozni.

Sebesség

A vezetékes hálózatok általában nagyobb adatátviteli sebességet tesznek lehetővé.

Biztonság

A kábelek védelme nehezebben törhető meg, mint a vezeték nélküli hálózatok védelme és működésükben is sokkal nehezebb zavart okozni.

Magasban történő munkavégzés

Az antennaszerelési és kábelezési munkák kivitelezése ipari alpin technikával valamint kosaras személy emelő berendezések alkalmazásával is történhet és gyakran ez az egyetlen alkalmazható kivitelezési mód. Az alpinisták speciális technikai felszerelésekkel rendelkeznek, és biztonságos kötéltechnikával és nagy rutinnal rendelkeznek a magasban történő munkavégzésben.

alpinists

Vezeték nélküli IT infrastruktúrák

Vezeték nélküli megoldásaink között természetesen megtalálhatók a népszerű WiFi alkalmazások, amelyek irodákat, épületeteket vagy kampuszokat fedhetnek le és nagyfokú rugalmasságot biztosítanak a mobil eszközök használatához. Ehhez gondos tervezés, műszeres felmérés és szimuláció is nélkülözhetetlen. A vezeték nélküli összeköttetések másik csoportja a szolgáltatói jellegű, nagysebességű és nagy hatótávolságú pont-pont, vagy pont-multipont rádiós kapcsolatok kialakítása.

Rugalmasság

A felhasználók bárhol, bármikor hozzáférhetnek az adatokhoz és erőforrásokhoz, különösen előnyösek azoknak, akik mobil eszközöket használnak. Az IOT megoldások is könnyebben csatlakoznak ezekhez a rendszerekhez.

Skálázhatóság

Szükség esetén egyszerűen bővíthetők, így dinamikusan alkalmazkodnak az üzleti igények változásaihoz.

Költséghatékony

A vezeték nélküli hálózatok kiépítése és fenntartása általában olcsóbb, mint a vezetékes hálózatoké, mivel kevesebb anyagot és munkát igényelnek.

Mikrohullámú átjátszó állomások teljes körű kivitelezése 

Kapcsolódó tevékenységek: antennatartó szerkezetek és rácsos szerkezetű tornyok tervezése, engedélyeztetése, gyártása, telepítése; erősáramú bekötések tervezése, engedélyeztetése, kivitelezése; tanácsadás.

mikrohullámú torony

IP alapú térfigyelő rendszerek szállítása teljes körű kivitelezése

A közterületi kamera rendszerek közbiztonságra gyakorolt pozitív hatásait számtalan nemzetközi és hazai példa támasztja alá. Azon a területen, amit lát a kamera, csekélyebb számú bűncselekményt követnek el, így lehetőség van a fokozott biztonságot igénylő területek biztonságának javítására. A közbiztonsági funkciókon túl a korszerű kamerarendszerek szolgáltatásaival hatékonyan ellenőrízhetik a gépjárművek behajtási engedélyeit, az illegális szemétlerakókat, a gépjárművek mozgását, a közterületek engedélytől eltérő használatát, igénybe vételét.

Tervezés

Gyártófüggetlen telepítési helyszín specifikus tanácsadás és tervezés a teljes körű hatósági engedélyezéssel és jogszabályi megfelelőséggel.

Telepítés

Szakértő kollegáink a helyi adottságoknak és a támasztott elvárásoknak megfelelően építik ki a rendszereket.

Üzemeletetés

Üzemeltetésben és a karbantartásban is számíthat az SCI-Network csapatára, különböző feladat és SLA lehetőségekkel.

Beléptető rendszerek

Az üzemeltetők számára kiemelten fontossá váltak a beléptető rendszerek, hogy folyamatosan tudják kik és hol tartózkodnak a felelősségük alá tartozó területeken. A professzionális rendszerek az egyajtóstól a hálózati beléptető rendszerekig rengeteg funkcióval rendelkezhetnek, melyekben együttműködnek különböző technológiák, például azonosítókártyák, biometrikus azonosítók, biztonsági kamerák, hogy hatékonyan és biztonságosan szabályozzuk a hozzáférést az épületekbe vagy területekre.

Integrált rendszerek

Nagy előnye, hogy a rendszer elemei nem szigetrendszerekként léteznek, hanem egy felületről működtethetők. Egyszerre ad biztonságot, átláthatóságot és egyszerűbb üzemeltetést.

Forgalomirányítás

Nem csak épületeket és embereket, hanem gépjármű forgalmat is irányíthatunk akár teljesen automatizált beléptetéssel, navigációval, fizetéssel.

Költséghatékony

Az automatizálással időt takaríthat meg a személyzet és csökkenthetik a biztonsági költségeket hosszabb távon. Az üzemeltetésben és a karbantartásban is számíthat az SCI-Network csapatára, kedvező csomagokban.

Építmények felmérése és dokumentálása vizuális 3D fotós dokumentáló rendszerrel

Felmérés speciális panoráma és körkörös kamera technológia alkalmazásával; digitális, vizuális alapú dokumentációk és nyilvántartások készítése a kapcsolódó szoftver alkalmazások segítségével.

3d tervezés

Szünetmentes megoldások

Az áramszünet, áramingadozás adatvesztéssel és a berendezések károsodásával járhat. Az UPS megakadályozza mindezt! Biztosítja az elektronikus eszközök folyamatos működését és időt biztosít a biztonságos leállásra. Az UPS nem csak a számítógépekhez vagy a szerverekhez hasznos, hanem más elektronikus eszközökhöz is, mint például a hálózati berendezések, a telefonok vagy a biztonsági rendszerek. Segít megőrizni az adatok integritását és áramszünet esetén is biztosítja az üzletmenet folytonosságot.

Nincs adatvesztést

Az UPS segítségével az elektronikus eszközök folytatják működésüket, ha áramszünet vagy áramingadozás következik be. Megóvják a túlfeszültségtől, meghibásodástól a berendezéseket.

Reakcióidőt biztosít

Elegendő időt biztosít arra, hogy az eszközök biztonságosan leálljanak, mielőtt az áram teljesen kiesik. Ez lehetővé teszi, hogy az adatok mentésre kerüljenek, és a berendezések ne sérüljenek.

Költséghatékony

Elegendő időt biztosít arra, hogy az eszközök biztonságosan leálljanak, mielőtt az áram teljesen kiesik. Ez lehetővé teszi, hogy az adatok mentésre kerüljenek, és a berendezések ne sérüljenek.

Layer 1 hálózat nyilvántartó program szállítása és naprakész üzemeltetése

Kapcsolódó tevékenységek: tervezés, telepítés, integráció és naprakész üzemeltetés.

Mérőműszerek

A távközlési és informatikai hálózatok megvalósítása és üzemeltetése során számos olyan feladat adódik (pl. hibakeresés, auditálás, teljesítmény rögzítés), amelynek elvégzéséhez műszerekre van szükség. Tevékenységünk során mi magunk is használunk műszereket, amelyek segítségével tudjuk minősíteni az átadásra kerülő rendszereket. Termékként, illetve mérési és tesztelési szolgáltatásként is kínáljuk azokat a mérőműszereket, amelyekkel mi is nap mint nap dolgozunk.

Átviteltechnikai és RF mérések

LAN és WAN hálózatok átviteli paramétereinek műszeres mérése 100 Gbps-ig, Layer 1-4 hálózati forgalom generálása és mérése, Spektrumanalízis 6 GHz-ig

Professzionális WiFI mérések

WiFi hálózatok minősítő mérése, WiFi forgalom csomagszintű analízise.

Optikai és réz hálózatok mérése

Optikai hálózatok minősítő mérése korszerű, kalibrált OTDR műszerekkel, Optikai hálózatok hibakeresése és tesztelése optikai teljesítmény mérőkkel és optikai mikroszkópokkal Réz hálózatok minősítő mérése korszerű, kalibrált strukturált hálózati mérő és minősítő műszerparkkal.

Dolgozzunk együtt!