Cisco Techtorial 2023: Az SCI-Network tapasztalatai

Cisco Techtorial előadás

Cisco Techtorial 2023: Az SCI-Network tapasztalatai

A Cisco Magyarország Techtorial esemény 2023-ban ismét lehetőséget adott a technológia iránt érdeklődőknek, hogy megismerjék a legújabb trendeket és megoldásokat. Idén az SCI-Network ismét képviseltette magát a rendezvényen, egyrészt mint szponzor, másrészt egy előadással is készült az eseményre, amely a „Botok a minden napokban” címet viselte

Partneri szerep:

Az SCI-Network a Cisco meghatározó partnere Magyarországon. Az eseményen az SCI-Network mérnökei és értékesítői álltak a látogatók rendelkezésére, hogy beszélgessenek velük a Cisco megoldásokról.

Előadás:

Az előadásban a Webex botok integrációiról és lehetőségeiről, valamint a hálózati automatizációról volt szó botok segítségével. A Webex botok számos alkalmazással integrálhatók, így például a DNA Center, Thousandeyes, Zabbix monitoring rendszer vagy egyedi alkalmazással. Ezek az integrációk lehetővé teszik a felhasználók számára, gyorsabban tudjanak reagálni bármilyen hálózati változásra vagy akár gyorsabban tudjanak elvégezni különböző repetitív feladatokat.

A Webex botok számos lehetőséget kínálnak a felhasználóknak. Például használhatók:

  • információk lekéréséhez, például a foglalások ellenőrzéséhez vagy a hírek megtekintéséhez
  • feladatok elvégzéséhez, például a hívások kezdeményezéséhez vagy az e-mailek küldéséhez
  • szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez, például a vásárláshoz vagy a támogatáshoz

A botok segítségével automatizálni lehet a hálózati feladatokat, például a tűzfalak konfigurálását vagy a port konfigurálást lehet rajtuk keresztül végezni. Ez jelentősen csökkentheti a hálózati adminisztrátorok munkáját és több idő marad más értékes dolgokra is.

Előadás PDF formátumban: Techtorial2023-CzifraJanos-Botok a minden napokban

Az SCI-Network számára sikeres esemény volt a Cisco Techtorial 2023. A vállalat értékes tapasztalatokat szerzett a technológiai trendekről és megoldásokról, és lehetőséget kapott arra, hogy kapcsolatba lépjen potenciális ügyfelekkel.

A Cisco Techtorial egy kiváló lehetőség a technológia iránt érdeklődőknek, hogy megismerjék a legújabb trendeket és megoldásokat. Az SCI-Network ismét részt vesz az eseményen 2024-ben.

Néhány videó az előadás demójából:

1: Network manager: Webex boton keresztül tudunk előre definiált templatekből választani és a konfigurációt elvégzi a bot a háttérben. Így ezt a feladatot már nem csak a hálózat üzemeltető tudja végezni de akár ki is szervezhető egy technikusnak aki éppen most kábelezett be egy új portot.

2. A thousandeyes webhook segítségével egy előre definiált szobába üzeneteket tud küldeni. Így gyorsabban tudunk reagálni az esetleges hibákra és látjuk ha egy hiba megoldódott.

2560 1704 SCI Network