SCI Network PaloAlto Platina

PaloAlto Platina partner

SCI Network PaloAlto Platina

Örömmel jelentjük be, hogy az SCI-Network PaloAlto Platina partner minősítésben folytatja együttműködését a Paloalto Networks-el!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy cégünk elnyerte a Palo Alto Networks Platinum Innovator minősítést! Ez egy nagyon fontos mérföldkő számunkra, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a partnereink és ügyfeleink iránti elkötelezettségünk elismerésre talált.

A Palo Alto Networks egy vezető szereplő a kiberbiztonság területén. A minősítés, amit tőlük kaptunk, azt jelzi, hogy cégünknek sikerült elérnie a legmagasabb szintű elvárásokat a biztonsági megoldások terén. Ez az elismerés csak azoknak a partnereknek jár, akik kiemelkedő szakmai színvonalat nyújtanak.

Az SCI Network PaloAlto Platina minősítése azt is jelzi, hogy cégünknek jelentős tapasztalata és szakértelme van a Palo Alto Networks biztonsági megoldásaiban. Képesek vagyunk ügyfeleinknek olyan szintű támogatást és tanácsadást nyújtani, amelyre szükségük van kihívásaik kezelése érdekében.

A PaloAlto széles portfolióval rendelkezik. Az ANTI-MALWARE SANDBOX – elemzéssel ismerni fel az ismeretlen rosszindulatú szoftvereket. A CLOUD SECURITY – a nyilvános felhőkhöz való hozzáférés védelmére és ellenőrzésére szolgál. A PALO ALTO TRAPS a szerverek és munkaállomások  védelmi rendszere. A NEXT GENERATION PALO ALTO NETWORKS FIREWALLS sok funkciós tűzfal. Míg a GLOBALPROTECT – megvédi a mobilrendszereket, a CORTEX XSOAR egy dedikált biztonsági összehangolási, automatizálási és reagálási szoftver. A VIRTUAL SECURITY – a virtuális környezetek védelmére szolgál.

Ez a minősítés a vállalatunk számára egyfajta versenyelőnyt jelent. Bizonyítja partnereink számára, hogy az általunk kínált biztonsági megoldások a legmagasabb minőségi színvonalon állnak rendelkezésre. Cégünk nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a fejlesztésekre, és képesek vagyunk alkalmazkodni a dinamikusan változó kiberbiztonsági környezethez.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy elnyertük a Palo Alto Networks Platina partner minősítést. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a ügyfeleink szolgálatában, hogy biztonságos és védelmező környezetet biztosítsunk a kiberbiztonsági területen.

Fedezze fel új honlapunk és ha valami felkeltette érdeklődését vagy kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

1383 611 SCI Network