A SCI-Hálózat Távközlési és Hálózatintegrációs zRt. 20 éve folyamatosan komplex, professzionális hálózati megoldások tervezésével, kivitelezésével, támogatásával és felügyeletével áll ügyfelei rendelkezésére.

Az információtechnikán belül a hálózatok szerepe kiemelkedő fontossággal bír. A szolgáltatói hálózatok, a nagy- és középvállalati vagy intézményi rendszerek alapvetően biztosítják a nagysebességű adat-, kép- és hangátvitelt. A hagyományos hálózati eszközök összetett topológiáján túl rendkívül fontos szerepet töltenek be a kapcsolódó biztonsági megoldások és a speciális szerveres és szoftveres komponensek is. Mindez megfelelő minőségű infrastruktúrán működik, amely tartalmaz szabványos vezetékes és vezeték nélküli kapcsolódásokat.

Ügyfélkörünk és a szakmai fórumok által elismert tevékenységünket magasan képzett szakértő munkatársaink végzik. Partneri kapcsolatban állunk a hálózati szakma szinte valamennyi ismert gyártójával. Szakembereink folyamatosan újítják meg tudásukat. Kreatív gondolkodásunk, ügyfeleinknek nyújtott testreszabott, rugalmas megoldásaink számos referenciaértékű rendszer kialakítását tette lehetővé.

Vállaljuk – és reméljük mindig teljesítjük is – a cégünk jelmondatában foglalt gondolatot: „Nem tudtuk, hogy lehetetlen, ezért megcsináltuk!”

Különös gondot fordítunk tevékenységünk minőségére, amit stabil ügyfélkörünk valamint a meglévő és folyamatosan megújított ISO 9001 (általános ügymenet), ISO 14001 (környezettudatos munkavégzés) és ISO 27001 (informatikai biztonság) minősítéseink is tükröznek.

SCI-HÁLÓZAT TÁVKÖZLÉSI ÉS HÁLÓZATINTEGRÁCIÓS ZRT.

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Ravak Irodaház, 2. emelet

Telefon:  +36 1 467 7030
Fax:  +36 1 467 7049
Email:  info@scinetwork.hu


© 2017 SCI-Hálózat Távközlés és Hálózatintegrációs Zrt.

Honlapkészítés: Network Solutions + DesArt