SCI Network RedHat Advanced Solution Provider

redhat

SCI Network RedHat Advanced Solution Provider

Örömmel jelentjük be, hogy az SCI Network a RedHat partneri programjának következő szintjére, az Advanced Partneri szintjére lépett!

A RedHat a világ vezető nyílt forráskódú szoftvervállalata. A vállalat 1993-as alapítása óta permanensen követi azon stratégiáját, mely szerint a vállalati ügyfelek számára nyílt forráskódú szoftvermegoldásokat készít és értékesít, valamint olyan szolgáltatásokat kínál, amelyekkel ezen szoftverek a nagyvállalati környezetek valamennyi igényét maximálisan kielégítik.

A RedHat Partner Program három tagsági szintből (Ready, Advanced, Premier) áll, mely az egyes szinteknek megfelelően speciális előnyökkel jár. A jelenleg elért Advanced Partner minősítés egyértelműen azt jelöli, hogy az SCI Network következetesen teljesítette a programban meghatározott értékesítési célokat és elvárásokat. Bár ezzel a minősítéssel a partneri együttműködés következő lépcsőfokára felléptünk, azonban a cél most is a legjobbak között lenni, és a Premier minősítési fokozatba bekerülni!

278 216 SCI Network