Infotér Konferencia 2023

infoter-sci

Infotér Konferencia 2023

 

Idén 14. alkalommal hívták össze az Infotér szervezői az ország legbefolyásosabb szervezeteit, közintézményeit és gazdasági társaságait, hogy egymás előtt is bemutassák legújabb fejlesztéseiket, jövőbe mutató újításaikat. 

Az október 17. és 19. között megrendezett eseményen gyors tempóban váltották egymást a változatos előadások és viták: az előadók a mesterséges intelligenciára és a digitális fejlesztésekre helyezték a hangsúlyt, akik az űrkutatástól kezdve, a közlekedésen, informatikán és közügyeken át szinte minden szakterületről képviseltették magukat. 

Az idei évben az SCI-Network platina fokozatú támogatóként vett részt a rendezvényen, ahol a saját kialakított standunknál ismerhették meg a vendégek az általunk fejlesztett és értékesített Audio Jammer Box-ot. Az eseményen résztvevők egyúttal megkóstolhatták saját logónkkal ellátott vizeinket is.

Előadások, kerekasztalbeszélgetések, látványosságok, aktivitások ezek jellemzik az Infotér Konferenciát. Örülünk, hogy az idei eseményen az SCI már mint partner képviseltette magát az eseményen, hiszen ez egy újabb mérföldkő cégünk életében… de nem állunk meg: a cél most is a legjobbak között lenni!

886 1181 SCI Network