Ezúton tájékoztatjuk kedves partnereinket hogy 2021. december 28-tól székhelyünk címe 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

Levelezési címünk változatlanul 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

Cégünk kifejezetten professzionális vezeték nélküli (rádiós) megoldásokat tervez, szállít és telepít. Ezen a területen egyértelműen a hazai piac vezető integrátorai közé tartozik a SCI-Hálózat zRt.

Vezeték nélküli megoldásaink között természetesen megtalálhatók a népszerű WiFi alkalmazások, amelyek irodákat, épületeteket vagy kampuszokat fedhetnek le és nagyfokú rugalmasságot biztosítanak a mobil eszközök használatához. Az intelligens irodai/intézményi/ipari környezetekben mára követelmény lett, hogy mindig, mindenkinek, mindenhol jó minőségű hálózati elérést kell biztosítani. Ehhez gondos tervezés, műszeres felmérés és szimuláció is nélkülözhetetlen.

A vezeték nélküli összeköttetések másik csoportja a szolgáltatói jellegű, nagysebességű és nagy hatótávolságú pont-pont, vagy pont-multipont rádiós kapcsolatok kialakítása. Ebben cégünk évtizedes tapasztalattal, nagyszámú referenciával rendelkezik. Az ilyen megoldásoknál alapkövetelmény a hatóság által elfogadott pontos tervezés, a különböző szabad- és védett frekvenciatartományok ismerete, a világpiac aktuális eszközeinek naprakész műszaki áttekintése, valamint a kiépített és megbízható gyártói kapcsolatok megléte.

A SCI-Hálózat zRt. vezeték nélküli hálózatokra specializálódott részleges készséggel fogadja az ilyen témájú megkereséseket és biztosan javaslatot tud tenni a felhasználói igények megoldására.

SCI-HÁLÓZAT TÁVKÖZLÉSI ÉS HÁLÓZATINTEGRÁCIÓS ZRT.

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Ravak Irodaház, 2. emelet

Telefon:  +36 1 467 7030
Fax:  +36 1 467 7049
Email:  info@scinetwork.hu


© 2017 SCI-Hálózat Távközlés és Hálózatintegrációs Zrt.

Honlapkészítés: Network Solutions + DesArt