A hálózatok kiszolgálását, vezérlését és felügyeletét szoftver megoldások végzik. Ezeknek a szerepe és fontossága egyre inkább vetekszik magával a hardver eszközökkel. A szűk értelemben vett hálózati eszközök (switchek, routerek, gatewayek) is mára komplex, sokféle szempontból szoftveres támogatottságú berendezéseknek tekinthetők, amelyeknek operációs rendszere van és számos programozható interfésszel rendelkeznek. Kifejezetten fókuszálunk a hardver-közeli programozási feladatok elvégzésére.

Cégünk szoftveres csapata felkészült a hálózati környezetek összetett igényeinek kielégítésére. Az ügyfelektől származó igényekre rugalmasan reagálva számos piacon lévő megoldást tudunk ajánlani az egyszerű hálózat felügyeleti rendszerektől kezdve, a nagy bonyolultságú teljesítménymérő, biztonsági és ernyő szerepű megvalósításokig. Természetesen különböző szabad szoftver alapú környezeteket is ajánlunk/testreszabunk a költséghatékonyságukat figyelembe véve.

Ügyfeleink speciális igényei esetén sokéves fejlesztési tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre a konzultációra és a megvalósításra. Virtualizált szerver környezetben, VMware, Microsoft és Linux rendszerekben egyaránt fontos referenciáink vannak. Az ipari és vállalati video- és hangátvitel területén, az elszámolási információk gyűjtésében és prezentálásában, jelfeldolgozási és továbbítási megoldások kialakításában, rádiós rendszerek autentikációs feladatainak szerveres kiszolgálásában szakembereink komoly rutinnal rendelkeznek.

Büszkék vagyunk arra, hogy az évek során számos sikeres szoftveres kutatás/fejlesztési projektben is részt vettünk, azok eredményeit az ügyfeleinknél megvalósított rendszerekbe integrálni tudtuk.

SCI-HÁLÓZAT TÁVKÖZLÉSI ÉS HÁLÓZATINTEGRÁCIÓS ZRT.

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Ravak Irodaház, 2. emelet

Telefon:  +36 1 467 7030
Fax:  +36 1 467 7049
Email:  info@scinetwork.hu


© 2017 SCI-Hálózat Távközlés és Hálózatintegrációs Zrt.

Honlapkészítés: Network Solutions + DesArt