A vezetékes hálózati infrastruktúra minden közép- és nagyvállalat, állami és oktatási intézmény működéséhez elengedhetetlen fontosságú.

A SCI-Hálózat zRt. hálózati infrastruktúra tervezést és kivitelezést megvalósító részlege a következő szolgáltatásokkal készséggel áll ügyfelei rendelkezésére:

  • Klasszikus kábelezési feladatok elvégzése. Kül- és beltéren, üvegszálas, sodrott érpáras, koax és telefonos hálózatok tervezése, megvalósítása, mérése és hibakeresése.
  • Kábelezési nyomvonalak, tálcák, csatornák, csövezések szerelése. Kábelezési csomópontok, rack szekrények, aknák gyenge- és erősáramú kiépítése.
  • Távközlési szolgáltatók részére hálózatfejlesztésekben való részvétel.
  • Szünetmentes áramforrások méretezése, szállítása, telepítése.
  • Biztonsági kamerarendszerek szerelése, monitorközpontok kialakítása.
  • Beléptető rendszerek tervezése, programozása.

Mindezen feladatok minőségi elvégzéséhez a legkorszerűbb alapanyagokat, illetve eszközöket használjuk. Minőségben széles skálán tudunk megoldást szállítani: az elérhető árú, de jó minőségű elemektől kezdve a prémium minőségű gyártmányokig, szinte minden ismert gyártó termékei szerepelnek választékunkban.

Sok éves szakmai és piaci tapasztalatunk, jó hírnevünk biztosítja végzett munkánk kiválóságát és ügyfeleink elégedettségét.

SCI-HÁLÓZAT TÁVKÖZLÉSI ÉS HÁLÓZATINTEGRÁCIÓS ZRT.

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Ravak Irodaház, 2. emelet

Telefon:  +36 1 467 7030
Fax:  +36 1 467 7049
Email:  info@scinetwork.hu


© 2017 SCI-Hálózat Távközlés és Hálózatintegrációs Zrt.

Honlapkészítés: Network Solutions + DesArt