2018. január 17.
  • Hungarian (formal)
  • English (United Kingdom)
SCI-Network
Széchenyi 2020
ISO 9001:2008
ISO 14001
ISO 27001:2005
LinkedIn
Nyitólap
Magunkról
Megoldások
Sajtószoba
Partnerek
SCI-Network
Általunk forgalmazott termékek gyártói A+ A-  PDF Nyomtatás
Kábelezés és fizikai infrastruktúra kialakítása
Tyco Electronics

Az AMP NETCONNECT, a Tyco Electronics egyik kiemelt üzletága, mely struktúrált hálózatokhoz fejleszt és gyárt termékeket, rendszereket. Kiváló termékeit széles körben elismerik, referenciáik az üzleti élet minden területén megtalálhatóak: állami szektorban, oktatásban, egészségügyben, pénzinté-zeteknél, gyártó cégeknél és technológiai iparágban. Cégünk szerződött kivitelező partner.

APC by Schneider Electric

Az APC by Schneider Electric, a kritikus energiaellátási és hűtési szolgáltatások szállítója az iparág vezető termékeit és szoftvereit kínálja az otthoni, irodai, adatközponti és ipari alkalmazá-sokhoz. Cégünk APC Registered Partner.

CommScope

Cégünk CommScope SystiMAX Authorized Business Partner.

Comtest Networks

A kanadai székhelyű Comtest splitterei támogatják a lehető legmagasabb frekvencia tartományt, a legnagyobb sávszélesség és a legjobb adattovábbítási minőség mellett - ugyanakkor elérhető áron. Cégünk a Comtest távoli elérésű splittereit kínálja mint magyarországi disztribútor partner.

Méréstechnika területén együttműködő partnerünk Közép-Európa legnagyobb mérőműszer forgal-mazója, az ELSINCO Budapest Kft.

Hewlett Packard Enterprise

A Hewlett Packard Enterprise infrastruktúra és üzleti megoldásokat kínál a hordozható készülékektől kezdve a világ legnagyobb teljesítményű szuperszámítógépéig. Ennek az átfogó portfóliónak a segítségével a megfelelő termékekkel, szolgáltatásokkal és meg-oldásokkal elégítik ki ügyfeleik speciális igényeit. Cégünk HPE Business Partner.

KELine

A KELine képviseli mindazt, amit a strukturált kábelezésről tudni kell. Alkalmazkodik a piac diktálta alacsony árakhoz, mindemellett folyamatosan fenntartva a kompromisszum nélküli minőséget. Cégünk a KELine kiemelt partnere.

Panduit

Az amerikai székhelyű Panduit cég vezető gyártó a hálózati és a kommunikációs alkalmazások terén. Termékei maximális megbízhatóságot nyújtanak alacsony telepítési költségek mellett. Cégünk a Panduit strukturált hálózati kábelezés megva-lósításához szükséges eszközeinek viszonteladója.

Reichle & De-Massari

Az Reichle & De-Massari komplett csatlakozó- és rendező rendszereket ajánl rezes- és üveges hálózatokhoz. Megfelelő megoldásokat ajánlanak a biztonságos hang- és képátvitelhez vállalatok, hálózat-üzemeltetők, otthoni felhasználók és ipari felhasználók részére. Cégünk az RdM tanusított partnere.

Rittal

Az 1961-ben alapított Rittal az évtizedek során a távközlési kellékek és távközlési berendezések elhelyezésére szolgáló szekrények egyik legnagyobb gyártójává nőtte ki magát. Ügyfelei közé tartoznak a legsikeresebb ipari, elektronikai, telekommunikációs és adatkommunikációs cégek. Cégünk szerződött viszonteladó.

 
Biztonsági és felügyeleti megoldások
Axis Communications

A svéd AXIS Communications fókuszában a biztonsági felügyelet, a távoli menedzsment, valamint innovatív, nyitott technikai platformok szerepelnek. Széles portfóliójában megtalálhatóak a hálózati kamerák, videó szerverek, videó menedzsment szoftverek és az audió/videó eszközök kiegészítői.

Castle Rock

A Castle Rock Computing az SNMPc felügyeleti szoftver fejlesztésével foglalkozik, amely 25.000 hálózati végpont menedzselésére alkalmas elosztott hálózatmenedzsment megoldást nyújt SNMPv3 támogatással. A SCI-Network megalapítása óta a Castle Rock magyarországi disztribútora, 2001-től pedig a disztribúción kívűl a Közép- és Dél-Kelet-Európai régióban is nyújt terméktámogatást.

Check Point

A Check Point Software Technologies internet biztonsági megoldások (mind a VPN, mind a tűzfal piac) gyártója. Legújabb fejlesztésükkel, a Software Blade architektúrával teljes szabadságot adnak a felhasználók kezébe, lehetővé téve a szükséges biztonsági funkciók egyedi kiválasztását és dinamikusan reagálást a felmerült igényekre. Ezekkel a termékekkel megvédhető a vállalati hálózatok és alkalmazások, a távoli dolgozók, a fiókirodák és a partner extranetek erőforrásai és a közöttük zajló üzleti kommunikáció.

Check Point

A 2000-ben alakult Fortinet egy amerikai multinacionális vállalat, amelynek profilja a vezetékes és vezeték nélküli nagy teljesítményű hálózat biztonsági termékek és azokhoz köthető szolgáltatások széles palettája. A Fortinet az UTM (Unified Threat Management) hálózati biztonsági iparág harmadik legnagyobb piaci részesedését tudhatja magáénak. Termékeik nem csak a klasszikus hálózatvédelmi megoldásokat kínálják, hanem folyamatirányító (SCADA) rendszerek védelmére is megoldást kínálnak.

InfoVista

Az franciaországi InfoVista speciális célú menedzser szoftverkörnyezetet fejleszt és forgalmaz. A szolgáltatási szintű (SLA) menedzserprogram rendkívül hatékonyan támogatja a kiterjedt hálózati szolgáltatások (hardver eszközök, kliens/szerver komponensek, alkalmazások) teljesítményének és rendelkezésre állásának mérését. A gyűjtött adatokból összefoglaló jelentések állíthatók össze, amelyek tartalma és formája rendkívül rugalmasan alakítható az ügyfelek igényei szerint. Cégünk az InfoVista Certified Business Partner-e.

Juniper Networks Az 1996-ban alapított Juniper Networks nem csupán kiváló minőségű hálózati és biztonság-technikai eszközöket gyárt, hanem mindig egy lépéssel az aktuális igények előtt próbál járni, hogy az ügyfeleit se érje készületlenül az informatikai hálózatok világának robbanásszerű fejlődése. A Juniper Select Reseller partnereként akár a legkomplexebb problémára is tudunk megoldást ajánlani a Juniper eszközök felhasználásával.
Panda Security

A Panda Security antivírus szoftverek forgalmazásával és a termékekhez kapcsolódó teljes körű IT biztonsági szolgáltatásokkal foglalkozik. A Panda védelmi megoldásai önálló szolgáltatásként, illetve komplex végpontvédelmi csomagként is elérhető a SCI-Network zRt. kínálatában.

Seawing

A Seawing Kft. biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A székesfehérvári cég úttörő szerepet játszott az RFID technológián alapuló beléptető rendszerek hazai terjesztésében. Magasan kvalifikált fejlesztőgárdája a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva kínálja megoldásait a beléptető rendszerek, IP alapú integrált biztonságtechnikai rendszerek, valamint az épület felügyeleti rendszerek területén.

Symantec

A Symantec termékeire alapozva egyenszilárdságú hálózatbiztonsági rendszer alakítható ki, legyen szó akár tűzfalakról, többfaktoros hitelesítő-azonosító szerverekről, egyszeri bejelentkezésről, virtuális magánhálózatok kialakításáról, Web-kiszolgálók vagy akár adatbázisok védelméről. Valós-idejű betörés-detektáló és biztonsági audit rendszereket is kínál. Cégünk a Symantec minősített partnere.

WatchGuard (formerly BorderWare)

A BorderWare Technologies hálózatbiztonsági termékei a legmagasabb, az ún. alkalmazásszintű rétegben, speciális Unix-alapú tűzfal-operációs rendszeren működnek. Az egyszerűen installálható, kedvező árfekvésű termékekre alapozva megoldást kínál cégünk Inter- és Intranetes - integrált VPN-szerverrel és tartalomszűrő megoldással felszerelt - tűzfalakra, árlisták, dokumentumok biztonságos, Web-alapú publikálására, valamint levelezőszerverek védelmére.

 
Vezetékes hálózati megoldások
 

 

3Com

Az Alcatel-Lucent 2014-ben történt kettéválásával létrejött Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) a vállalati piacra fókuszál, míg az Alcatel-Lucent (ALU) immár a Nokia csoport tagjaként a szolgáltatói megoldások forgalmazását viszi tovább. A SCI-Hálózat zRt. az ALE Direkt Partnere. 

AudioCodes

Az AudioCodes szolgáltatók és vállalatok számára tervez, fejleszt és értékesít professzionális Voice over IP (VoIP), hang- és adatátviteli, valamint tisztán adatátviteli hálózati termékeket és alkalmazásokat. Cégünk az AudioCodes „Registered Partner” vállalata.

Cisco

Cisco Systems hazai Premier partnereként a gyártó teljes termékskáláját kínáljuk. Tapasztalt és magasan képzett szakembereink megszerezték az Advanced Unified Communication, Advanced Security és Advanced Wireless specializációkat is. A SCI-Network ügyfelei elégedettségét tükrözi a Customer Satisfaction Excellence minősítés elnyerése is.

B&B Electronics Az Advantech B+B SmartWorx, (korábban B&B Electronics), intelligens M2M és IoT megoldásokat kínál vezetéknélküli és vezetékes/optikai hálózatokon. A portfólió magában foglalja a korábbi IMC  Networks optikai konverterválasztékot és az Advantech ipari megoldásait is.Cégünk az Advantech B+B SmartWorx kizárólagos partnere.
Hewlett Packard Enterprise A Hewlett Packard Enterprise adaptív hálózati elképzelései lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy olyan nyílt és szabványos hálózatot építhessenek, amely alkalmazkodik a szervezet, azon belül a különböző alkalmazásokhoz és az eltérő felhasználói igényekhez.  Cégünk HPE Business Partner.
Juniper Networks Az 1996-ban alapított Juniper Networks nem csupán kiváló minőségű hálózati és biztonság-technikai eszközöket gyárt, hanem mindig egy lépéssel az aktuális igények előtt próbál járni, hogy az ügyfeleit se érje készületlenül az informatikai hálózatok világának robbanásszerű fejlődése. A Juniper Select Reseller partnereként akár a legkomplexebb problémára is tudunk megoldást ajánlani a Juniper eszközök felhasználásával.
RAD Data Communications

Az 1981-ben alapított RAD Data Communications a távközlési és informatikai alkalmazásokhoz szükséges professzionális eszközök vezető gyártója és forgalmazója. A RAD disztributoraként a gyártó teljes termékválasztékát kínáljuk: alaphálózatok biztosítását szolgáló réz és optikai modemek (19,2 kbps-tól 34 Mbps-ig), a TDM access eszközök (STM-1 multiplexerek, E1 és sub-rate multiplexerek és cross-connect-ek), ATM NTU berendezések, TDM pseudowire eszközök, Ehernet access eszközök. 

Retia

A csehországi Retia cég termékei az alábbi területeket fedik le:

Elektronikus védelmi rendszerek – Új radar és V4I rendszerek fejlesztése, védelmi rendszerek modernizálása a NATO szabványok szerint, beleértve az integrációs és azonosító rendszereket (IFF) is.

Hangrögzítési megoldások – Több száz telepítés jelzi a cég tudását és kompetenciáját ezen a téren. Tipikus felhasználók a kontakt centerek, diszpécser központok, banki és üzleti környezetek.

Azonosító és nyomkövető rendszerek – Az utra-szélessávú (UWB) technológia lehetővé teszi a szilárd falak mögötti követést és  azonosítást is. 

Zhone

A Zhone Technologies világszerte több mint 600 szolgáltatót lát el fejlett távközlési eszközökkel. A Zhone MALC Broadband Loop Carrier (MALC) berendezéseivel a szolgáltatók nyereséges elérési megoldásokat kínálhatnak a felhasználóknak, egyidejűleg biztosítva a gazdaságos átmenetet az IP hálózatokhoz. A Zhone termékei a szélessávú professzionális és lakossági alkalmazások széles körét fedik le VoIP, IPTV, és Ethernet réz és üveg összeköttetéseken. A Zhone Technologies-t Magyarországon a SCI-Network képviseli.

Zyxel

A ZyXEL a világ egyik vezető szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata. Termékpalettáján megtalálhatók többek között a legújabb technológiát képviselő "wireless" berendezések, elismerten biztonságos tűzfalak és a költséghatékony megoldást nyújtó IP alapú DSLAM-ok. Cégünk a ZyXEL regisztrált viszonteladó partnere.

 
Vezeték nélküli hálózati megoldások
Ceragon

A Ceragon Networks a nagy kapacitású és nagy megbízhatóságú mikrohullámú pont-pont össze-köttetések szállítója. Hagyományos PDH, SDH és a legújabb IP alapú berendezései a fix és mobil szolgáltatók és a különféle vállalati és kormányzati szervezetek hálózataiban is működik.

Conel A Conel cég termékei a legkülönfélébb ipari alkalmazásokhoz biztosítanak vezeték nélküli megoldásokat. A forgalmazott router-ek és modemek támogatják a GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA, HSPA+, CDMA szabványokat. Az 1991-ben alapított Conel vállalatot megvásárolta a B&B Electronics, amely akvizíció nyomán a Conel berendezéseket jelenleg a B&B értékesítési és szolgáltatási hálózata terjeszti. Magyarországon cégünk mint a B&B kiemelt partnere forgalmazza a Conel termékeket.
Hewlett Packard Enterprise

A Hewlett Packard Enterpise a vezetékes és vezeték nélküli hálózati eszközök legkiválóbb megoldásait szállítja. A HPE adaptív hálózati elképzelései lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy olyan nyílt és szabványos hálózatot építhessenek, amely alkalmazkodik a szervezet, azon belül a különböző alkalmazásokhoz és az eltérő felhasználói igényekhez. A SCI-Network által szállított HP Networking MultiService Mobility WLAN rendszer kulcsrakész és biztonságosan üzemeltethető megoldást nyújt mind szolgáltatói mind intézményi környezetben. Cégünk HPE Business Partner.

RAD Data Communications

A RADWIN a RAD csoport tagjaként a 6 GHz alatti frekvenciasávban szállít nagysebességű vezeték-nélküli backhaul megoldásokat a hagyományos TDM és az Ethernet forgalom egyidejű továbbítására. Vezeték nélküli szélessávú összeköttetései szolgáltatói minőségben és nagy áthidalható távolságot biztosítva végzik a hang, adat és video streaming átvitelét. A SCI-Network számos RADWIN ISM sávú adatösszeköttetést telepített a hazai felhasználói piacra.

A ReconRobotics vezető gyártója a taktikai mikro-robot rendszereknek. A vállalat világszerte több mint 3850 felhasználó, például az amerikai hadsereg, a nemzetközi erők, szövetségi, állami és helyi bűnüldöző szervek számára telepített robotokat. A társaság 2006-ban alakult, hogy a Minnesota Egyetem Distributed Robotics Laboratory által kifejlesztett robotika technológiát bevezesse a kereskedelmi forgalomba. Ma a ReconRobotics értékesítési hálózata több mint 33 országban forgalmazza termékeit. Cégünk a ReconRobotics kizárólagos magyarországi partnere.
A Ruckus Wireless egy Szilícium-völgyben működő teljes vertikumú WiFi gyártó, amely egyedülálló módon, a hagyományos RF rendszerfelépítéssel szakítva lett az iparágban vezető szerepű WiFi technológia-fejlesztő. A megbízható és problé-mamentes WiFi hálózatok iránti igényre válaszul - 2010. március 1-től - a SCI-Network felvette partnerei közé a Ruckus Wireless-t.
SAF Tehnika

A SAF Tehnika digitális mikrohullámú átviteli berendezések fejlesztője és gyártója. A cég választékában szerepelnek az ISM sávokban működő rádió-összeköttetések is. A SAF Tehnika eszközeinek felhasználói elsősorban a különféle távközlési és internet szolgáltatók valmint állami és önkormányzati intézmények.

 

Címkék: 3Com | AMP NETCONNECT | APC | AudioCodes | Axis | BorderWare | Castle Rock | Ceragon | Check Point | Cisco | CommScope | Comtest | Conel | Elsinco | Fortinet | Hewlett Packard Enterpise | IMC | InfoVista | KELine | Panda Security | Panduit | R&M | RAD | RadWin | ReconRobotics | Retia | Rittal | Ruckus Wireless | SAF Tehnika | Seawing | Symantec | WatchGuard | Zhone | Zyxel

 
©2018 SCI-Hálózat Távközlési és Hálózatintegrációs zRt.
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. Telefon: 06 1 467-7030. Telefax: 06 1 467-7049. E-mail: info@scinetwork.hu