2017. június 24.
  • Hungarian (formal)
  • English (United Kingdom)
SCI-Network
Széchenyi 2020
ISO 9001:2008
ISO 14001
ISO 27001:2005
Nyitólap
Magunkról
Megoldások
Sajtószoba
Partnerek
SCI-Network
Komplex vállalati technológia fejlesztés a SCI-Hálózat zRt.-nél A+ A-  PDF Nyomtatás

A SCI-Hálózat zRt.-nél 2014 nyarán technológiai fejlesztés indult. Mindezt az Új Széchényi Terv Közép Magyarországi Operatív Program rendszeréhez benyújtott KMOP-1.2.1-13/B-2013-0220 pályázat támogatásával sikerült elérnünk.

A pályázat célja: kis- és középvállalkozások különféle belső fejlesztéseinek támogatása egy pályázati projekt keretében annak érdekében, hogy ezen beruházások révén fejlődhessenek a vállalkozások, új munkavállalókat foglalkoztathassanak, és új piacokat szerezhessenek.

A projekt megvalósulása: 2014.07.30. – 2014.12.29.
A beruházás teljes összege: 148.677.000,- Ft
Támogatás összege: 44.603.100,- Ft

A SCI Hálózat Zrt elhatározta, hogy korszerűsíti meglévő műszeres kapacitását. A projekt megvalósítását követően bővül a szolgáltatási profil, illetve olyan munkák megvalósítására nyílik lehetőség, amelyeket eddig az infrastruktúra hiányában nem tudtunk elvégezni. Pályázatunkban beszerzésre kerül egy központi diszpécser rendszer, egy hibajegyeket és mérési eredményeket tároló és feldolgozó rendszer, egy kézi hálózati műszerpár protokollanalizátor. valamint egy kábelezési mérőműszer.

A "C" típusú tájékoztató tábla letölthető innen.

Címkék: 2014 | fejlesztés | KMOP | SCI-Hálózat zRt.

©2017 SCI-Hálózat Távközlési és Hálózatintegrációs zRt.
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. Telefon: 06 1 467-7030. Telefax: 06 1 467-7049. E-mail: info@scinetwork.hu