2017. december 12.
  • Hungarian (formal)
  • English (United Kingdom)
SCI-Network
Széchenyi 2020
ISO 9001:2008
ISO 14001
ISO 27001:2005
LinkedIn
Nyitólap
Magunkról
Megoldások
Sajtószoba
Partnerek
SCI-Network
Fizikai biztonság A+ A-  PDF Nyomtatás

 

Térfigyelő rendszerek

 

A SCI-Hálózat zRt. tevékenységi körében egyre fontosabb szerepet kap a térfigyelő hálózatok kiépítése és üzemeltetése. Erre a célra cégünk vezetékes és vezeték nélküli technológiát egyaránt kínál, de tevékenységünk fókuszában az utóbbi áll. A rádiós kapcsolat lehetővé teszi, hogy a kamerák és a központi megfigyelő egység között a nagy távolságok ellenére is folyamatos, éjjel-nappal biztosított legyen a kiváló minőségű adatátvitel. Az IP alapú rádiós access hálózatot alkalmazó rendszereknek a telepítése gyorsan, rugalmasan és költséghatékonyan kivitelezhető. Nincs szükség nyomvonal tervezésre, nem kell gondoskodni gerinc-kábel védelméről, az esetleges műemlékvédelmi szempontokról már nem is beszélve. A kialakított rendszer az igények függvényében a jövőben dinamikusan bővíthető.

A rádiófrekvenciás adatátviteli csatorna stabil és nagy kapacitású. Így biztosítja a kamerák speciális igényeinek megfelelő zavartalan kommunikációt. Az összeköttetés kiszolgálja a videókép legfontosabb paramétereinek (a felbontásnak, a sebességnek és a tömörítésnek) az átvitelét. Az igények eltérőek: különbséget kell tenni a megfigyelt területek között. Nem mindegy, hogy egy bevásárlóközpont látogató forgalmának folyamatos nyomon követése a cél vagy egy ritkán használt gyárépület statikus megfigyelése.
 

Az általunk biztosított eszközök és megoldások a legkorszerűbb technológiákat és szabványokat alkalmazzák, maximálisan eleget téve az adatvédelmi szempontoknak is.
 

Az EU Regionális Operatív Programok keretén belül pályázati támogatás igényelhető a térfigyelő rendszerek megvalósítására. Cégünk segít eligazodni az adminisztratív teendőkben és igyekszünk megkönnyíteni a pályázatírás munkáját. Rendelkezésre állunk nemcsak az eszköz beszerzés összetételének megtervezésében, hanem az IT infrastruktúra felmérésében, a kivitelezésében és az üzemeltetésében egyaránt.
 

A többéves KSZF jelenlétünk, tapasztalataink révén a közbeszerzésre kötelezett intézmények számára is biztosítani tudjuk szakértelmünket, eszközeinket és megoldásainkat.
 

Miért előnyös a térfigyelő rendszer alkalmazása?

Segít a közbiztonság megteremtésében és fenntartásában, csökkenthetőek a rongálásból történő anyagi károk, segíti a rendőrség munkáját. A vezeték nélküli rendszer üzemeltetése gazdaságosan végezhető külső szolgáltatótól bérelt vonali költségek mellőzésével. Az IP alapú technológia lehetővé teszi a digitális képek magas fokú titkosítását, ezáltal kiemelkedő biztonságot nyújt. A SCI-Hálózat zRt. komplett megoldásokat kínál pont-pont és pont-multi pont, valamint fizetős- és szabad frekvenciájú működési környezetekben egyaránt.

 

 
©2017 SCI-Hálózat Távközlési és Hálózatintegrációs zRt.
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. Telefon: 06 1 467-7030. Telefax: 06 1 467-7049. E-mail: info@scinetwork.hu