12 December, 2017
  • Hungarian (formal)
  • English (United Kingdom)
SCI-Network
Széchenyi 2020
ISO 9001:2008
ISO 14001
ISO 27001:2005
LinkedIn
Home
About us
Solutions
News
Partners
SCI-Network
Vendors A+ A-  PDF Print
 
Cabeling
Tyco Electronics

Az AMP NETCONNECT, a Tyco Electronics egyik kiemelt üzletága, mely struktúrált hálózatokhoz fejleszt és gyárt termékeket, rendszereket. Kiváló termékeit széles körben elismerik, referenciáik az üzleti élet minden területén megtalálhatóak: állami szektorban, oktatásban, egészségügyben, pénzintézeteknél, gyártó cégeknél és technológiai iparágban. Cégünk szerződött kivitelező partner.

APC

Az APC by Schneider Electric, a kritikus energiaellátási és hűtési szolgáltatások szállítója az iparág vezető termékeit és szoftvereit kínálja az otthoni, irodai, adatközponti és ipari alkalmazásokhoz. Cégünk APC Authorized Partner.

CommScope

Cégünk CommScope SystiMAX Authorized Business Partner.

Comtest Networks

A kanadai székhelyű Comtest splitterei támogatják a lehető legmagasabb frekvencia tartományt, a legnagyobb sávszélesség és a legjobb adattovábbítási minőség mellett - ugyanakkor elérhető áron. Cégünk a Comtest távoli elérésű splittereit kínálja mint magyarországi disztribútor partner.

Elsinco Méréstechnika területén együttműködő partnerünk Közép-Európa legnagyobb mérőműszer forgalmazója, az ELSINCO Budapest Kft.
Hewlett Packard

A HP infrastruktúra és üzleti megoldásokat kínál a hordozható készülékektől kezdve a világ legnagyobb teljesítményű szuperszámítógépéig. Ennek az átfogó portfóliónak a segítségével a megfelelő termékekkel, szolgáltatásokkal és megoldásokkal elégítik ki ügyfeleik speciális igényeit. Cégünk HP Select Partner .

KELine

A KELine képviseli mindazt, amit a strukturált kábelezésről tudni kell. Alkalmazkodik a piac diktálta alacsony árakhoz, mindemellett folyamatosan fenntartva a kompromisszum nélküli minőséget. Cégünk a KELine kiemelt partnere.

Panduit

Az amerikai székhelyű Panduit cég vezető gyártó a hálózati és a kommunikációs alkalmazások terén. Termékei maximális megbízhatóságot nyújtanak alacsony telepítési költségek mellett. Cégünk a Panduit strukturált hálózati kábelezés megvalósításához szükséges eszközeinek viszonteladója.

Reichle & De-Massari

Az Reichle & De-Massari komplett csatlakozó- és rendező rendszereket ajánl rezes- és üveges hálózatokhoz. Megfelelő megoldásokat ajánlanak a biztonságos hang- és képátvitelhez vállalatok, hálózat-üzemeltetők, otthoni felhasználók és ipari felhasználók részére. Cégünk az RdM tanusított partnere.

Rittal

Az 1961-ben alapított Rittal az évtizedek során a távközlési kellékek és távközlési berendezések elhelyezésére szolgáló szekrények egyik legnagyobb gyártójává nőtte ki magát. Ügyfelei közé tartoznak a legsikeresebb ipari, elektronikai, telekommunikációs és adatkommunikációs cégek. Cégünk  szerződött viszonteladó.

 
Network Security and Maintenance
Axis Communications

A svéd AXIS Communications fókuszában a biztonsági felügyelet, a távoli menedzsment, valamint innovatív, nyitott technikai platformok szerepelnek. Széles portfóliójában megtalálhatóak a hálózati kamerák, videó szerverek, videó menedzsment szoftverek és az audió/videó eszközök kiegészítői.

Castle Rock

A Castle Rock Computing az SNMPc felügyeleti szoftver fejlesztésével foglalkozik, amely 25.000 hálózati végpont menedzselésére alkalmas elosztott hálózatmenedzsment megoldást nyújt SNMPv3 támogatással. A SCI-Network megalapítása óta a Castle Rock magyarországi disztribútora, 2001-től pedig a disztribúción kívűl a Közép- és Dél-Kelet-Európai régióban is nyújt terméktámogatást.

Check Point

A Check Point Software Technologies internet biztonsági megoldások (mind a VPN, mind a tűzfal piac) gyártója. Legújabb fejlesztésükkel, a Software Blade architektúrával teljes szabadságot adnak a felhasználók kezébe, lehetővé téve a szükséges biztonsági funkciók egyedi kiválasztását és dinamikusan reagálást a felmerült igényekre. Ezekkel a termékekkel megvédhető a vállalati hálózatok és alkalmazások, a távoli dolgozók, a fiókirodák és a partner extranetek erőforrásai és a közöttük zajló üzleti kommunikáció.

InfoVista

Az franciaországi InfoVista speciális célú menedzser szoftverkörnyezetet fejleszt és forgalmaz. A szolgáltatási szintű (SLA) menedzserprogram rendkívül hatékonyan támogatja a kiterjedt hálózati szolgáltatások (hardver eszközök, kliens/szerver komponensek, alkalmazások) teljesítményének és rendelkezésre állásának mérését. A gyűjtött adatokból összefoglaló jelentések állíthatók össze, amelyek tartalma és formája rendkívül rugalmasan alakítható az ügyfelek igényei szerint. Cégünk az InfoVista Certified Business Partner-e.

Seawing

A Seawing Kft. biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A székesfehérvári cég úttörő szerepet játszott az RFID technológián alapuló beléptető rendszerek hazai terjesztésében. Magasan kvalifikált fejlesztőgárdája a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva kínálja megoldásait a beléptető rendszerek, IP alapú integrált biztonságtechnikai rendszerek, valamint az épület felügyeleti rendszerek területén.

Symantec

A Symantec termékeire alapozva egyenszilárdságú hálózatbiztonsági rendszer alakítható ki, legyen szó akár tűzfalakról, többfaktoros hitelesítő-azonosító szerverekről, egyszeri bejelentkezésről, virtuális magánhálózatok kialakításáról, Web-kiszolgálók vagy akár adatbázisok védelméről. Valós-idejű betörés-detektáló és biztonsági audit rendszereket is kínál. Cégünk a Symantec minősített partnere.

WatchGuard (formerly BorderWare)

A BorderWare Technologies hálózatbiztonsági termékei a legmagasabb, az ún. alkalmazásszintű rétegben, speciális Unix-alapú tűzfal-operációs rendszeren működnek. Az egyszerűen installálható, kedvező árfekvésű termékekre alapozva megoldást kínál cégünk Inter- és Intranetes - integrált VPN-szerverrel és tartalomszűrő megoldással felszerelt - tűzfalakra, árlisták, dokumentumok biztonságos, Web-alapú publikálására, valamint levelezőszerverek védelmére.

  
LAN/WAN Networks
3Com 

A 3Com Silver Partnereként és hivatalos viszonteladóként forgalmazzuk a 3Com teljes hálózati termékválasztékát (hálózati csatolókártyák, hubok, switchek). Szolgáltatásaink közé tartoznak az ISDN és a vezeték nélküli megoldások, valamint a LAN telefónia.

AudioCodes Az AudioCodes szolgáltatók és vállalatok számára tervez, fejleszt és értékesít professzionális Voice over IP (VoIP), hang- és adatátviteli, valamint tisztán adatátviteli hálózati termékeket és alkalmazásokat. A SCI-Network zRt. 2012 októberében kötött partneri megállapodást az izraeli AudioCodes vállalattal, amelynek hivatalos magyarországi „Registered Partner” vállalata lett.
Cisco

Cégünk a Cisco Systems hazai Silver Partnereként a gyártó teljes termékskáláját kínálja. Tapasztalt és magasan képzett szakembereink megszerezték az Advanced Unified Communication, Advanced Security és Advanced Wireless specializációkat is. A SCI-Network  ügyfelei elégedettségét tükrözi a Customer Satisfaction Excellence minősítés elnyerése is. Cégünk Cisco Silver Partner.

B&B Electronics Az IMC Networks a különböző LAN, MAN és FTTx alkalmazásokhoz szükséges optikai elérési eszközök és médiakonverziós megoldások gyártója. Cégünk az IMC magyarországi kiemelt partnere. 2012 júniusában a B&B Electronics kibővítette portfólióját az IMC Networks termékeivel (a kapcsolatos hír letölthető itt). Cégünk az IMC és a B&B teljes portfólióját kínálja.
HP Networking

A HP Networking a vezetékes és vezeték nélküli hálózati eszközök legkiválóbb megoldásait szállítja. A HP Networking adaptív hálózati elképzelései lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy olyan nyílt és szabványos hálózatot építhessenek, amely alkalmazkodik a szervezet, azon belül a különböző alkalmazásokhoz és az eltérő felhasználói igényekhez. A SCI-Network által szállított HP Networking MultiService Mobility WLAN rendszer kulcsrakész és biztonságosan üzemeltethető megoldást nyújt szolgáltatói és intézményi környezetben egyaránt. Cégünk HP Gold Partner.

RAD Data Communications

Az 1981-ben alapított RAD Data Communications a távközlési és informatikai alkalmazásokhoz szükséges professzionális eszközök vezető gyártója és forgalmazója. A RAD hivatalos disztributoraként ügyfeleinknek a gyártó teljes termékválasztékát kínáljuk. Kiemelt területek: az alaphálózatok biztosítását szolgáló réz és optikai modemek (19,2 kbps-tól 34 Mbps-ig), a TDM access eszközök (STM-1 multiplexerek, E1 és sub-rate multiplexerek és cross-connect-ek), ATM NTU berendezések, TDM pseudowire eszközök, Ehernet access eszközök. Cégünk a RAD Data Communications magyarországi forgalmazója.

Zhone

A Zhone Technologies világszerte több mint 600 szolgáltatót lát el fejlett távközlési eszközökkel. A Zhone MALC Broadband Loop Carrier (MALC) berendezéseivel a szolgáltatók nyereséges elérési megoldásokat kínálhatnak a felhasználóknak, egyidejűleg biztosítva a gazdaságos átmenetet az IP hálózatokhoz. A Zhone termékei az alkalmazások a szélessávú professzionális és lakossági alkalamzások széles körét fedik le VoIP, IPTV, és Ethernet réz és üveg összeköttetéseken. A Zhone Technologies-t Magyarországon a SCI-Network képviseli.

Zyxel 

A ZyXEL a világ egyik vezető szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata. Termékpalettáján megtalálhatók többek között a legújabb technológiát képviselő "wireless" berendezések, elismerten biztonságos tűzfalak és a költséghatékony megoldást nyújtó IP alapú DSLAM-ok. Cégünk a ZyXEL regisztrált viszonteladó partnere.

 
Wireless Networks
Alvarion

Az izraeli Alvarion cég  több mint 30%-os globális piaci részesedésével a világ vezető szállítója a szélessávú vezetéknélküli elérési hálózatok (BWA) területén. A WiMAX Fórum alapító tagjaként kezdettől fontos szerepet játszik a WiMAX technológia szabványosításában és fejlesztésében felhasználva az OFDM technológiában szerzett kimagasló tapasztalatait. Magyarországon a SCI-Network nevéhez fűződik az Alvarion eszközeinek bevezetése.  Az Alvarion pont-pont és pont-multipont rendszerei egyaránt megtalálhatóak a vezető szolgáltatók, valamint a kis és közepes internetszolgáltatók elérési hálózatában.

Ceragon

A Ceragon Networks a nagy kapacitású és nagy megbízhatóságú mikrohullámú pont-pont összeköttetések szállítója. Hagyományos PDH, SDH és a legújabb IP alapú berendezései a fix és mobil szolgáltatók és a különféle vállalati és kormányzati szervezetek hálózataiban is működik.

HP Networking

A HP Networking a vezetékes és vezeték nélküli hálózati eszközök legkiválóbb megoldásait szállítja. A HP Networking adaptív hálózati elképzelései lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy olyan nyílt és szabványos hálózatot építhessenek, amely alkalmazkodik a szervezet, azon belül a különböző alkalmazásokhoz és az eltérő felhasználói igényekhez. A SCI-Network által szállított HP Networking MultiService Mobility WLAN rendszer kulcsrakész és biztonságosan üzemeltethető megoldást nyújt mind szolgáltatói mind intézményi környezetben. Cégünk HP Gold Partner.

RAD Data Communications

A RADWIN a RAD csoport tagjaként a 6 GHz alatti frekvenciasávban szállít nagysebességű vezetéknélküli backhaul megoldásokat a hagyományos TDM és az Ethernet forgalom egyidejű továbbítására. Vezeték nélküli szélessávú összeköttetései szolgáltatói minőségben és nagy áthidalható távolságot biztosítva végzik a hang, adat és video streaming átvitelét. A SCI-Network számos RADWIN ISM sávú adatösszeköttetést telepített a hazai felhasználói piacra.

ReconRobotics ReconRobotics is the world leader in tactical, micro-robot systems. Worldwide, the U.S. military and international friendly forces, federal, state and local law enforcement agencies and bomb squads have deployed more than 3,850 of the company’s robots. The company was formed in 2006 to commercialize robotics technology developed at the University of Minnesota Distributed Robotics Laboratory under funding from the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) and the National Science Foundation, among others. Today, ReconRobotics markets its products through a distribution network in more than 33 countries. SCI-Network is an exclusive ReconRobotics reseller in Hungary.
Ruckus Wireless A Ruckus Wireless egy Szilícium-völgyben működő teljes vertikumú WiFi gyártó, amely egyedülálló módon, a hagyományos RF rendszerfelépítéssel szakítva lett az iparágban vezető szerepű WiFi technológia-fejlesztő. A megbízható és problémamentes WiFi hálózatok iránti igényre válaszul - 2010. március 1-től - a SCI-Network felvette partnerei közé a Ruckus Wireless-t.
SAF Tehnika

A SAF Tehnika  digitális mikrohullámú átviteli berendezések fejlesztője és gyártója. A cég választékában szerepelnek az ISM sávokban működő rádió-összeköttetések is. A SAF Tehnika eszközeinek felhasználói elsősorban a különféle távközlési és internet szolgáltatók valmint állami és önkormányzati intézmények.

 

Tags: 3Com | AMP NETCONNECT | APC | AudioCodes | Axis | BorderWare | Castle Rock | Ceragon | Check Point | Cisco | CommScope | Comtest | Conel | Elsinco | Fortinet | Hewlett Packard Enterpise | IMC | InfoVista | KELine | Panda Security | Panduit | R&M | RAD | RadWin | ReconRobotics | Retia | Rittal | Ruckus Wireless | SAF Tehnika | Seawing | Symantec | WatchGuard | Zhone | Zyxel

 


©2017 SCI-Network Telecommunications & Networking, Inc.
H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. Telephone: +36 1 467-7030. Fax: +36 1 467-7049. E-mail: info@scinetwork.hu